Veel gestelde vragen

Als u vragen heeft over onze website of online bestellen bekijk dan deze beantwoorden vragen. Als u het antwoord hier niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op via info@lecylau.com of via de live chat.

Wat zijn de kosten voor verzending?
Wij berekenen €5,35 verzendkosten voor bestellingen om te verzenden naar onze klanten. Bij bestellingen boven de €99,- is de verzending gratis.

Heb ik een account nodig om een ​​bestelling te plaatsen bij Lecy Lau?
Ja, voor het plaatsen van een bestelling op onze website moet je een account aanmaken. Dit is een eenmalig proces. Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u inloggen met uw bestaande inlogcode en wachtwoord.

Welk transport bedrijf zal de bestelling behandelen?
Al onze bestellingen binnen Nederland worden afgehandeld door Post NL. Bestellingen die naar het buitenland verstuurd moeten worden verzenden wij via DPD.

Wat als ik niet thuis ben als de bestelling geleverd wordt, wat gebeurt er met mijn bestelling?
Als u niet thuis bent wanneer de bestelling geleverd word, zal Post NL proberen de order de volgende dag te leveren. Post NL zal proberen om de bestelling twee keer te leveren. Als Post NL niet in staat is de opdracht voor de tweede keer te leveren, ontvangt u een briefje van Post NL. Met deze nota kunt u uw order afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Dit geldt ook voor bestellingen die worden verzonden via DPD.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?
Lecy Lau respecteert de privacy rechten van haar online bezoekers en klanten. Lecy Lau erkent het belang van de bescherming van de verzamelde online bezoekers en klanten informatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Wij houden je op de hoogte van de laatste sales, win acties & nieuwe items.